Teljes körű nyelvi audit: az ön cégére szabott optimális nyelvtanulási terv

 

Kérjen időpontot a teljes körű nyelvi auditra!


Mit mérünk az audittal?

Az audit kollégái aktuális nyelvi szintjét határozza meg a következő tények figyelembevételével:

-folyékony nyelvhasználat

-nyelvi pontosság

-választékos nyelvhasználat

-kommunikációs kompetencia

-kiejtés

-nyelvtanulási célok feltérképezése vállalaton belül, legyen az általános, munkakörre bontott vagy személyes nyelvismereti cél

-általános nyelvi készségek: hallás utáni szövegértés, nyelvtani rendszerezés

-üzleti nyelvi készségek: prezentációs készség egy idegen nyelven, telefonálás, érvelés és tárgyalástechnika

-tanulási stílus felmérése: ha megállapítjuk kollégái tanulási stílusát, hatékonyabbá tudjuk tenni számukra a tanulást. Ezen jellemzők ismerete hasznos támaszt jelent a tanárnak is az egyes tanulók közötti eltérések megismerésében és a tanulás eredményessé tételében

-nyelvtanulási attitűd: a nyelvtanuláshoz való hozzáállás, motiváció és az esetleges gátlások megismerése. Képet kapnak a korábbi nyelvtanulási tapasztalatokról, amelyek nagymértékben hozzájárulnak a jelenlegi magatartáshoz is. 


Így néz ki az audit a gyakorlatban:

  • Írásbeli teszt (30 perc): szókincs, olvasott szöveg értése és nyelvtani szintfelmérés feleletválasztós teszt formájában. Irányított kérdések megválaszolása a személyes célok felmérése érdekében. Tanulási stílust felmérő kérdésekből álló teszt. 
  • Szóbeli teszt (20 perc): a teszt végig vagy csak részben az adott nyelven zajlik, szinttől függően. Pl. személyes bemutatkozás, érdeklődési kör, család, jövőbeni tervek, nyaralás, történetmesélés. Irányított beszélgetés a hallgató nyelvtanulási attitűdjének feltérképezéséhez. 


 Az írásbeli és szóbeli szintfelmérés után értékeljük az eredményeket.

A tanulási attitűd és a tanulási stílus felmérése alapján kialakítunk a nyelvtanulókról egy képet, ami alapján meg tudjuk szervezni az oktatási stílust is.

Elkészítjük a cégre szabott tantervet és kialakítjuk a haladási ütemet.

 

Ennyi időt vesz igénybe a teljes körű nyelvi audit:

 1-10 főig az audit értékeléssel együtt 3 munkanap

11-50 főig 6 munkanap

51 főtől 100 főig minimum 9 munkanap

 

A teljes körű audit értéke

1-10 főig: 9.900 Ft/fő

11-50 főig: 7.900 Ft/fő

51-főtől: 5.900 Ft/fő

 

Fontos!

Nagyon sok cég kínál INGYENES szintfelmérőt, azonban a tapasztalat szerint ezek nem tükrözik a valóságot, hiszen nem térképezik fel azokat az előnyöket, hiányosságokat, amelyekre alapozni kell egy nyelvoktatási terv kidolgozása során és így fölösleges kiadások keletkezhetnek az Önök költségvetésében.

Azoknak a kollégáknak, akiket beiratnak a tanfolyamra, az első megrendelésből jóváírjuk a díjat. Egy személyes konzultáció után az auditot magyarul, illetve igény szerint más idegen nyelven is elkészítjük Önnek.

Céges Nyelvoktatás
Főoldal
Vissza a lap
tetejére

"Az Ericsson Magyarország Kft. 2007 óta dolgozik a Tudomány Nyelviskolával, mint alvállalkozó. Ezalatt az 5 év alatt a nyelviskola több 100 kollégánknak nyújtott angol, svéd illetve magyar nyelvi képzést, melynek minőségével, a tanárok szamai munkájával, a szervezés megbízhatóságával és gördülékenységével nagyon elégedettek voltunk. A nyelviskola részéről egy kijelölt kapcsolattartóval dolgozunk, ami megkönnyíti az ügyintézés menetét. Cégük szolgáltatásait bátran ajánljuk leendő partnereiknek."

Korcz Nikolett, HR asszisztens, Ericsson Magyarország Kft.

Egyeztessen időpontot személyes konzultációra értékesítési vezetőinkkel, Bencsik Krisztinával (30/493-5195) vagy Kovács Enikővel (30/824-8697)! Elérhetőségét megadhatja az alábbi űrlapon is, és egy munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Cég neve  
Kapcsolattartó
Telefonszám
Email cím
Az Adatkezelési szabályzatot átolvastam, megértettem és azt magamra nézve elfogadottnak tekintem.

A Tudomány Nyelviskola céges nyelvoktatási üzletágának vezetősége

Légrdi Tamás Tölgyesi Zsuzsa Kiss Edó Bencsik Krisztina Antal Ildikó
Légrádi Tamás Tölgyesi Zsuzsa Kiss Edó Bencsik Krisztina Antal Ildikó
cégalapító tanulmányi igazgató tanulmányiigazgató-helyettes
Key Account Manager ügyfélkapcsolati
igazgató