IT-cégeknek ajánlott szolgáltatásaink

 

Teljes körű nyelvi audit

Munkatársai nyelvtudásának, motivációjának, tanulási stílusának, valamint a cég nyelvoktatási célkitűzéseinek felmérésével összeállítjuk az Ön cégére szabott optimális nyelvtanulási tervet.

40 órás kommunikációcentrikus nyelvtanfolyam

Kezdőtől a haladó szintig ajánljuk. Az IT-szakembereknek általában nem okoz gondot idegen nyelvű szakszövegek olvasása és dokumentációk írása. Fontos viszont nagyobb hangsúlyt fektetni kommunikációs készségük fejlesztésére, hogy egyébként számottevő passzív nyelvtudásukat szóban is alkalmazni tudják. Számukra kidolgozott nyelvtanfolyamainknál így központi szerepet kap a gördülékeny nyelvhasználat fejlesztése.

2-3 napos kommunikációfejlesztő nyelvi tréning

Hatékony és gyors módszer arra, hogy dolgozói passzív szókincse aktívvá váljon, és  magabiztosak legyenek a kommunikáció során Ezt  többek közt intenzív gyakorló feladatokkal, szerepjátékokkal és szituációs gyakorlatokkal érhetik el.

Speciális tréningek angol és magyar nyelven

Tréningjeinknek köszönhetően kollégái könnyebben megértik az ügyfelek kéréseit, kérdéseit, és hatékonyabbak lesznek önmaguk kifejezésében is. Emellett konfliktuskezelési technikákat, eszközöket sajátítanak el.

Bővebben…

Blended learning

Az online és a hagyományos nyelvtanfolyam, vagyis az önálló és a tanár által vezetett tanulás modern ötvözete. Személyre vagy üzletre szabott, dolgozói saját haladási tempójához és időbeosztásához igazodó oktatási forma. Tartalmát és időkeretét tekintve a legrugalmasabb választás.

Full service

Egy teljes körű nyelvi fejlesztési csomag, melynek elemei egymásra épülnek.  Végeredmény: magabiztos nyelvhasználat.

  • teljes körű nyelvi audit
  • 40 órás kommunikációs nyelvtanfolyam
  • 2 napos kommunikációfejlesztő tréning
  • online gyakorlófelület
  • utánkövetés

 

Céges Nyelvoktatás
Főoldal
Vissza a lap
tetejére

"Az Ericsson Magyarország Kft. 2007 óta dolgozik a Tudomány Nyelviskolával, mint alvállalkozó. Ezalatt az 5 év alatt a nyelviskola több 100 kollégánknak nyújtott angol, svéd illetve magyar nyelvi képzést, melynek minőségével, a tanárok szamai munkájával, a szervezés megbízhatóságával és gördülékenységével nagyon elégedettek voltunk. A nyelviskola részéről egy kijelölt kapcsolattartóval dolgozunk, ami megkönnyíti az ügyintézés menetét. Cégük szolgáltatásait bátran ajánljuk leendő partnereiknek."

Korcz Nikolett, HR asszisztens, Ericsson Magyarország Kft.

Egyeztessen időpontot személyes konzultációra értékesítési vezetőinkkel, Bencsik Krisztinával (30/493-5195) vagy Kovács Enikővel (30/824-8697)! Elérhetőségét megadhatja az alábbi űrlapon is, és egy munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Cég neve  
Kapcsolattartó
Telefonszám
Email cím
Az Adatkezelési szabályzatot átolvastam, megértettem és azt magamra nézve elfogadottnak tekintem.

A Tudomány Nyelviskola céges nyelvoktatási üzletágának vezetősége

Légrdi Tamás Tölgyesi Zsuzsa Kiss Edó Bencsik Krisztina Antal Ildikó
Légrádi Tamás Tölgyesi Zsuzsa Kiss Edó Bencsik Krisztina Antal Ildikó
cégalapító tanulmányi igazgató tanulmányiigazgató-helyettes
Key Account Manager ügyfélkapcsolati
igazgató