Tudomány Nyelviskola

 

Ha az Ön cégének fontos, hogy olyan nyelvoktatója legyen, aki számonkérhető és használható, cégspecifikus nyelvtudást biztosít alkalmazottainak, és mindezt költséghatékony formában valósítja meg, akkor az Ön partnere a 20 éves múltra visszatekintő Tudomány Nyelviskola!

Cégre szabott nyelvtanfolyamaink segítségével kollégái el fogják érni azt a nyelvismereti szintet, ami a  külföldi partnerekkel folytatott gördülékeny kommunikációhoz elengedhetetlenül szükséges.

Több mint 80, sok éves tapasztalattal rendelkező, magyar és anyanyelvű tanárunkkal tanulhatnak nyelvet kollégái, ha a Tudomány Nyelviskolát választja.

Összeállítjuk az iparágának megfelelő szaktanfolyamot – szókincsfejlesztés, üzleti levelezés, meetingek külföldi partnerekkel, prezentáció, tárgyalás, projektmunka -, munkakörre szabott beszédszituációkat gyakorolhatnak, vagy olyan workshopokat szervezünk kollégáinak, amelyek megfelelnek az Önök igényeinek.

Mivel tanfolyamaink szervezése során szem előtt tartjuk, hogy szakembereik elfoglaltak, ezért tanáraink szívesen elmennek a cégük székhelyére, hogy akkor oktassanak, amikor a legmegfelelőbb: 07.00 óra és 22.00 óra között bármikor, vagy akár hétvégén is.

Szakmai vezetőségünk folyamatosan ellenőrzi és éves szinten négyszer képzi az oktató tanárokat annak érdekében, hogy kollégái mindig a legjobb tudásban részesüljenek a nyelvtanfolyamok révén.

A pozitív csoportdinamika és a hatékony fejlődés titka, hogy tanárainkat a résztvevő diákok értékelik, valamint tanárcserét is garantálunk, ha a csoport és a tanár nem tud jól együttműködni.

Beszámoló-rendszerünk elérhető minden vállalati partnerünk számára:
- lehetővé teszi a nyelvtanfolyam folyamatának egyszerű és egyértelmű áttekintését,
- biztosítja a diákok elégedettségének felmérését
- átláthatóvá teszi a nyelvtanfolyamra szánt keret költségvetését, ezzel biztosítva a befektetés megtérülését.

Kérjen időpontot a teljes körű nyelvi auditra!

Céges Nyelvoktatás
Főoldal
Vissza a lap
tetejére

"Az Ericsson Magyarország Kft. 2007 óta dolgozik a Tudomány Nyelviskolával, mint alvállalkozó. Ezalatt az 5 év alatt a nyelviskola több 100 kollégánknak nyújtott angol, svéd illetve magyar nyelvi képzést, melynek minőségével, a tanárok szamai munkájával, a szervezés megbízhatóságával és gördülékenységével nagyon elégedettek voltunk. A nyelviskola részéről egy kijelölt kapcsolattartóval dolgozunk, ami megkönnyíti az ügyintézés menetét. Cégük szolgáltatásait bátran ajánljuk leendő partnereiknek."

Korcz Nikolett, HR asszisztens, Ericsson Magyarország Kft.

Egyeztessen időpontot személyes konzultációra értékesítési vezetőinkkel, Bencsik Krisztinával (30/493-5195) vagy Kovács Enikővel (30/824-8697)! Elérhetőségét megadhatja az alábbi űrlapon is, és egy munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Cég neve  
Kapcsolattartó
Telefonszám
Email cím
Az Adatkezelési szabályzatot átolvastam, megértettem és azt magamra nézve elfogadottnak tekintem.

A Tudomány Nyelviskola céges nyelvoktatási üzletágának vezetősége

Légrdi Tamás Tölgyesi Zsuzsa Kiss Edó Bencsik Krisztina Antal Ildikó
Légrádi Tamás Tölgyesi Zsuzsa Kiss Edó Bencsik Krisztina Antal Ildikó
cégalapító tanulmányi igazgató tanulmányiigazgató-helyettes
Key Account Manager ügyfélkapcsolati
igazgató