Kereskedelmi vállalatoknak ajánlott szolgáltatásaink

 

Teljes körű nyelvi audit

Munkatársai nyelvtudásának, motivációjának, tanulási stílusának, valamint a cég nyelvoktatási célkitűzéseinek felmérésével összeállítjuk az Ön cégére szabott optimális nyelvtanulási tervet.

6 órás expressz tréning (telefonálás, meeting, e-mail írás) angol és német nyelven

 • Munkája során gyakran kell külföldi partnerekkel, beszállítókkal, vevőkkel kommunikálnia?
 • Szeretné, ha a visszatérő szituációkat nyelvileg helyesen, felkészülten tudná kezelni?
 • Még mindig megremeg a hangja, amikor telefonon kell tárgyalnia idegen nyelven?

Azoknak ajánljuk, akik használják már a nyelvet a munkájukban, de úgy érzik, hogy hasznos lenne egy frissítés, begyakorlás. Szorosan egy üzleti témára specializált, intenzív készség- és képességfejlesztő tréning. Interaktív feladatok, szimulációk, szerepjátékok. 6 óra komoly gyakorlás, amely formába hozza és felkészíti munkatársait, hogy magabiztosan végezzék a munkájuk ezen részét.

Üzleti nyelvtanfolyamok (40 órás) angol, német nyelven

Kezdőtől a haladó szintig ajánljuk. A résztvevők az üzleti életben előforduló változatos témákon keresztül tanulnak üzleti kifejezéseket, szófordulatokat. A nyelvtant átlátható módon sajátítják el és gyakorolják be. Az órákon nagy hangsúlyt kap az üzleti kommunikáció.

Üzletre szabott (2-3 napos) nyelvi tréningek angol nyelven

Rövid, kiscsoportos intenzív képzések, melyek során kollégái már meglévő nyelvtudása aktívvá válik, egyúttal fejlődnek az üzleti életben legfontosabb kommunikációs készségeik. Az itt tanultakat már másnap használhatják, így azonnali megtérülést jelent a cég számára.

 • Win-Win Negotiations – Tudatos tárgyalási technikák
 • Master of Meetings – Értekezletek másként
 • Telephone Tactics – Magabiztos telefonálás
 • Bright Business Writing – Üzleti dokumentumok írása

Speciális tréningek angol és magyar nyelven

Tréningjeink során kollégáinak elsősorban azok a készségeik fejlődnek, melyek munkakörükhöz elengedhetetlenek. Az itt tanultak megsokszorozzák hatékonyságukat az értékesítésben és az üzleti tárgyalásokon, valamint az egymással való kommunikáció során. 

Bővebben…

Online üzleti mini tréningcsomag

Praktikus, bármikor használható tananyag a munka nyelvének gyakorlására. Életszerű, interaktív feladatok: tárgyalástechnika, prezentáció, üzleti kommunikáció

Full service

Egy teljes körű nyelvi fejlesztési csomag, melynek elemei egymásra épülnek. Végeredmény: biztonság a nyelvhasználatban.

 • teljes körű nyelvi audit
 • 40/80 órás üzleti nyelvtanfolyam
 • 2 napos tréning
 • online gyakorlófelület
 • utánkövetés

 

Céges Nyelvoktatás
Főoldal
Vissza a lap
tetejére

Alpahsonic Logo - Tudomány Nyelviskola részére.

"Cégünk fő tevékenysége az import, nagyon sok külföldi partnerrel állunk kapcsolatban. A velük való kapcsolattartást kezdetben a két tulajdonos végezte. Idővel több munkatárs is csatlakozott, viszont az angol nyelv gyakorlatban való alkalmazása gondot jelentett nemcsak levelezésnél, de partnerlátogatáskor is, mivel az adott munkatárs nem tudott hatékonyan kommunikálni a beszállítóval. Ennek orvoslására kerestünk egy olyan nyelviskolát, amely beszélteti, gyakoroltatja munkatársainkat úgy, hogy olyan témákat vesznek sorra, amilyenek tárgyalási helyzetben előfordulnak. A Tudomány Nyelviskola partner volt ebben, és cégre szabott képzést tudtunk kialakítani. Munkatársaink nagyon szeretik, és nem kötelezően járnak, hanem jó érzéssel mennek az órákra. A képzés annyira megtetszett, hogy egy újabb 1/2 évre szerződni fogunk velük!"

Dimitrova Dessislava, cégtulajdonos – Alphasonic

Egyeztessen időpontot személyes konzultációra értékesítési vezetőinkkel, Bencsik Krisztinával (30/493-5195) vagy Kovács Enikővel (30/824-8697)! Elérhetőségét megadhatja az alábbi űrlapon is, és egy munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Cég neve  
Kapcsolattartó
Telefonszám
Email cím
Az Adatkezelési szabályzatot átolvastam, megértettem és azt magamra nézve elfogadottnak tekintem.

A Tudomány Nyelviskola céges nyelvoktatási üzletágának vezetősége

Légrdi Tamás Tölgyesi Zsuzsa Kiss Edó Bencsik Krisztina Antal Ildikó
Légrádi Tamás Tölgyesi Zsuzsa Kiss Edó Bencsik Krisztina Antal Ildikó
cégalapító tanulmányi igazgató tanulmányiigazgató-helyettes
Key Account Manager ügyfélkapcsolati
igazgató