Tudomány Nyelviskola

 

Ha az Ön cégének fontos, hogy olyan nyelvoktatója legyen, aki számonkérhető és használható, cégspecifikus nyelvtudást biztosít alkalmazottainak, és mindezt költséghatékony formában valósítja meg, akkor az Ön partnere a 20 éves múltra visszatekintő Tudomány Nyelviskola!

Cégre szabott nyelvtanfolyamaink segítségével kollégái el fogják érni azt a nyelvismereti szintet, ami a  külföldi partnerekkel folytatott gördülékeny kommunikációhoz elengedhetetlenül szükséges.

Több mint 80, sok éves tapasztalattal rendelkező, magyar és anyanyelvű tanárunkkal tanulhatnak nyelvet kollégái, ha a Tudomány Nyelviskolát választja.

Összeállítjuk az iparágának megfelelő szaktanfolyamot – szókincsfejlesztés, üzleti levelezés, meetingek külföldi partnerekkel, prezentáció, tárgyalás, projektmunka -, munkakörre szabott beszédszituációkat gyakorolhatnak, vagy olyan workshopokat szervezünk kollégáinak, amelyek megfelelnek az Önök igényeinek.

Mivel tanfolyamaink szervezése során szem előtt tartjuk, hogy szakembereik elfoglaltak, ezért tanáraink szívesen elmennek a cégük székhelyére, hogy akkor oktassanak, amikor a legmegfelelőbb: 07.00 óra és 22.00 óra között bármikor, vagy akár hétvégén is.

Szakmai vezetőségünk folyamatosan ellenőrzi és éves szinten négyszer képzi az oktató tanárokat annak érdekében, hogy kollégái mindig a legjobb tudásban részesüljenek a nyelvtanfolyamok révén.

A pozitív csoportdinamika és a hatékony fejlődés titka, hogy tanárainkat a résztvevő diákok értékelik, valamint tanárcserét is garantálunk, ha a csoport és a tanár nem tud jól együttműködni.

Beszámoló-rendszerünk elérhető minden vállalati partnerünk számára:
- lehetővé teszi a nyelvtanfolyam folyamatának egyszerű és egyértelmű áttekintését,
- biztosítja a diákok elégedettségének felmérését
- átláthatóvá teszi a nyelvtanfolyamra szánt keret költségvetését, ezzel biztosítva a befektetés megtérülését.

Kérjen időpontot a teljes körű nyelvi auditra!

Céges Nyelvoktatás
Főoldal
Vissza a lap
tetejére

"A Tudomány Nyelviskola évek óta tartó, folyamatos együttműködésünk során maximális rugalmasságról tett tanúbizonyságot. A tanfolyamainkat személyre szabottan alakítják ki, és a felmerülő nehézségeket, esetleges tanárváltásokat maximális megértéssel és szolgálatkészséggel kezelik.
Állandó kapcsolattartón keresztül gyorsan reagálnak a kéréseinkre, kérdéseinkre.
Stabil partnerkapcsolatot sikerült kialakítanunk, amely további szolgáltatások igénybevételére ösztönzi cégünket."

Horváth Brigitta, Office Manager, OMD Hungary Kft.

CREATEAM

"A Tudomány Nyelviskolát már második alkalommal kerestük fel céges angol nyelvoktatás kapcsán.
Úgy gondoljuk, minden tekintetben szolgáltató-szemléletű, rugalmas céget ismertünk meg bennük az együttműködésünk során.
Számunkra fontos a hatékony, személyre szabott nyelvtanulás, az egyéni előremenetel, melyben a Tudomány Nyelviskola kitűnően alkalmazkodik az igényeinkhez, és minden kérés vagy jelzés esetén azonnal rendelkezésünkre állnak. Az órák jó hangulatban, vidáman telnek, a tanárok nyitottak, alkalmazkodnak az egyéni igényekhez. Munkájuk színvonalával, megbízhatóságukkal és a cégvezetés hozzáállásával maximálisan elégedettek vagyunk."


Szénási Szandra
Irodavezető
CREATEAM

Egyeztessen időpontot személyes konzultációra értékesítési vezetőinkkel, Bencsik Krisztinával (30/493-5195) vagy Kovács Enikővel (30/824-8697)! Elérhetőségét megadhatja az alábbi űrlapon is, és egy munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Cég neve  
Kapcsolattartó
Telefonszám
Email cím
Az Adatkezelési szabályzatot átolvastam, megértettem és azt magamra nézve elfogadottnak tekintem.

A Tudomány Nyelviskola céges nyelvoktatási üzletágának vezetősége

Légrdi Tamás Tölgyesi Zsuzsa Kiss Edó Bencsik Krisztina Antal Ildikó
Légrádi Tamás Tölgyesi Zsuzsa Kiss Edó Bencsik Krisztina Antal Ildikó
cégalapító tanulmányi igazgató tanulmányiigazgató-helyettes
Key Account Manager ügyfélkapcsolati
igazgató