Teljes körű nyelvi audit: az ön cégére szabott optimális nyelvtanulási terv

 

Kérjen időpontot a teljes körű nyelvi auditra!


Mit mérünk az audittal?

Az audit kollégái aktuális nyelvi szintjét határozza meg a következő tények figyelembevételével:

-folyékony nyelvhasználat

-nyelvi pontosság

-választékos nyelvhasználat

-kommunikációs kompetencia

-kiejtés

-nyelvtanulási célok feltérképezése vállalaton belül, legyen az általános, munkakörre bontott vagy személyes nyelvismereti cél

-általános nyelvi készségek: hallás utáni szövegértés, nyelvtani rendszerezés

-üzleti nyelvi készségek: prezentációs készség egy idegen nyelven, telefonálás, érvelés és tárgyalástechnika

-tanulási stílus felmérése: ha megállapítjuk kollégái tanulási stílusát, hatékonyabbá tudjuk tenni számukra a tanulást. Ezen jellemzők ismerete hasznos támaszt jelent a tanárnak is az egyes tanulók közötti eltérések megismerésében és a tanulás eredményessé tételében

-nyelvtanulási attitűd: a nyelvtanuláshoz való hozzáállás, motiváció és az esetleges gátlások megismerése. Képet kapnak a korábbi nyelvtanulási tapasztalatokról, amelyek nagymértékben hozzájárulnak a jelenlegi magatartáshoz is. 


Így néz ki az audit a gyakorlatban:

  • Írásbeli teszt (30 perc): szókincs, olvasott szöveg értése és nyelvtani szintfelmérés feleletválasztós teszt formájában. Irányított kérdések megválaszolása a személyes célok felmérése érdekében. Tanulási stílust felmérő kérdésekből álló teszt. 
  • Szóbeli teszt (20 perc): a teszt végig vagy csak részben az adott nyelven zajlik, szinttől függően. Pl. személyes bemutatkozás, érdeklődési kör, család, jövőbeni tervek, nyaralás, történetmesélés. Irányított beszélgetés a hallgató nyelvtanulási attitűdjének feltérképezéséhez. 


 Az írásbeli és szóbeli szintfelmérés után értékeljük az eredményeket.

A tanulási attitűd és a tanulási stílus felmérése alapján kialakítunk a nyelvtanulókról egy képet, ami alapján meg tudjuk szervezni az oktatási stílust is.

Elkészítjük a cégre szabott tantervet és kialakítjuk a haladási ütemet.

 

Ennyi időt vesz igénybe a teljes körű nyelvi audit:

 1-10 főig az audit értékeléssel együtt 3 munkanap

11-50 főig 6 munkanap

51 főtől 100 főig minimum 9 munkanap

 

A teljes körű audit értéke

1-10 főig: 9.900 Ft/fő

11-50 főig: 7.900 Ft/fő

51-főtől: 5.900 Ft/fő

 

Fontos!

Nagyon sok cég kínál INGYENES szintfelmérőt, azonban a tapasztalat szerint ezek nem tükrözik a valóságot, hiszen nem térképezik fel azokat az előnyöket, hiányosságokat, amelyekre alapozni kell egy nyelvoktatási terv kidolgozása során és így fölösleges kiadások keletkezhetnek az Önök költségvetésében.

Azoknak a kollégáknak, akiket beiratnak a tanfolyamra, az első megrendelésből jóváírjuk a díjat. Egy személyes konzultáció után az auditot magyarul, illetve igény szerint más idegen nyelven is elkészítjük Önnek.

Céges Nyelvoktatás
Főoldal
Vissza a lap
tetejére

Alpahsonic Logo - Tudomány Nyelviskola részére.

"Cégünk fő tevékenysége az import, nagyon sok külföldi partnerrel állunk kapcsolatban. A velük való kapcsolattartást kezdetben a két tulajdonos végezte. Idővel több munkatárs is csatlakozott, viszont az angol nyelv gyakorlatban való alkalmazása gondot jelentett nemcsak levelezésnél, de partnerlátogatáskor is, mivel az adott munkatárs nem tudott hatékonyan kommunikálni a beszállítóval. Ennek orvoslására kerestünk egy olyan nyelviskolát, amely beszélteti, gyakoroltatja munkatársainkat úgy, hogy olyan témákat vesznek sorra, amilyenek tárgyalási helyzetben előfordulnak. A Tudomány Nyelviskola partner volt ebben, és cégre szabott képzést tudtunk kialakítani. Munkatársaink nagyon szeretik, és nem kötelezően járnak, hanem jó érzéssel mennek az órákra. A képzés annyira megtetszett, hogy egy újabb 1/2 évre szerződni fogunk velük!"

Dimitrova Dessislava, cégtulajdonos – Alphasonic

Egyeztessen időpontot személyes konzultációra értékesítési vezetőinkkel, Bencsik Krisztinával (30/493-5195) vagy Kovács Enikővel (30/824-8697)! Elérhetőségét megadhatja az alábbi űrlapon is, és egy munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Cég neve  
Kapcsolattartó
Telefonszám
Email cím
Az Adatkezelési szabályzatot átolvastam, megértettem és azt magamra nézve elfogadottnak tekintem.

A Tudomány Nyelviskola céges nyelvoktatási üzletágának vezetősége

Légrdi Tamás Tölgyesi Zsuzsa Kiss Edó Bencsik Krisztina Antal Ildikó
Légrádi Tamás Tölgyesi Zsuzsa Kiss Edó Bencsik Krisztina Antal Ildikó
cégalapító tanulmányi igazgató tanulmányiigazgató-helyettes
Key Account Manager ügyfélkapcsolati
igazgató