Média- és reklámügynökségeknek ajánlott szolgáltatásaink

 

Teljes körű nyelvi audit

Munkatársai nyelvtudásának, motivációjának, tanulási stílusának, valamint a cég nyelvoktatási célkitűzéseinek felmérésével összeállítjuk az Ön cégére szabott optimális nyelvtanulási tervet.

SOS meetings & presentations (4 órás gyorssegély)

Alkalomszerűen, egy-egy aktuális prezentáció, meeting, protokollesemény előtt nyújt intenzív, praktikus segítséget. Munkatársainak lehetőségük nyílik a kérdéses részeket átbeszélni, gyakorolni vagy akár javítani is, hogy éles helyzetben már magabiztosan és hatékonyan használják a célnyelvet.

40 órás kommunikációcentrikus üzleti nyelvtanfolyam

Munkatársai, mint a kreatív területen dolgozók többsége, nagy szókinccsel rendelkeznek az adott idegen nyelven, munkájuk során rendszeresen használják is nyelvtudásukat. Nyelvtanfolyamainkon és tréningjeinken tökéletesíthetik az üzleti életben legfontosabb kommunikációs készségeket.

2-3 napos prezentációs/meeting/projektmunka tréning angol nyelven 

Rövid, kiscsoportos intenzív képzések, melyek során kollégái már meglévő nyelvtudása aktívvá válik, egyúttal fejlődnek az üzleti életben legfontosabb kommunikációs készségeik. Az itt tanultakat már másnap használhatják, így azonnali megtérülést jelent a cég számára.

  • Powerful Presentation – Profi prezentáció könnyedén
  • Master of Meetings – Értekezletek másként
  • Professional Project Work – Profi projektmunka

Speciális tréningek angol és magyar nyelven

A szektor dinamizmusához alkalmazkodó tréningjeinken kollégái személyiségfejlődésükön túl új tudásra tesznek szert az üzleti életben való eligazodás, a kapcsolattartás, az időgazdálkodás és a prezentációk területén. 

Bővebben…

Blended learning

Az online és a hagyományos nyelvtanfolyam, vagyis az önálló és a tanár által vezetett tanulás modern ötvözete. Személyre vagy üzletre szabott, dolgozói saját haladási tempójához és időbeosztásához igazodó oktatási forma. Tartalmát és időkeretét tekintve a legrugalmasabb választás.

Online üzleti mini tréningcsomag

Praktikus, bármikor használható tananyag a munka nyelvének gyakorlására. Életszerű, interaktív feladatok: tárgyalástechnika, prezentáció, üzleti kommunikáció.

Full service

Egy teljes körű nyelvi fejlesztési csomag, melynek elemei egymásra épülnek.  Végeredmény: magabiztos nyelvhasználat.

  • teljes körű nyelvi audit
  • 40 órás kommunikációcentrikus üzleti nyelvtanfolyam
  • 2 napos prezentációs/meeting/projektmunka tréning angol nyelven
  • online gyakorlófelület
  • utánkövetés

 

Céges Nyelvoktatás
Főoldal
Vissza a lap
tetejére

"A Tudomány Nyelviskola évek óta tartó, folyamatos együttműködésünk során maximális rugalmasságról tett tanúbizonyságot. A tanfolyamainkat személyre szabottan alakítják ki, és a felmerülő nehézségeket, esetleges tanárváltásokat maximális megértéssel és szolgálatkészséggel kezelik.
Állandó kapcsolattartón keresztül gyorsan reagálnak a kéréseinkre, kérdéseinkre.
Stabil partnerkapcsolatot sikerült kialakítanunk, amely további szolgáltatások igénybevételére ösztönzi cégünket."

Horváth Brigitta, Office Manager, OMD Hungary Kft.

CREATEAM

"A Tudomány Nyelviskolát már második alkalommal kerestük fel céges angol nyelvoktatás kapcsán.
Úgy gondoljuk, minden tekintetben szolgáltató-szemléletű, rugalmas céget ismertünk meg bennük az együttműködésünk során.
Számunkra fontos a hatékony, személyre szabott nyelvtanulás, az egyéni előremenetel, melyben a Tudomány Nyelviskola kitűnően alkalmazkodik az igényeinkhez, és minden kérés vagy jelzés esetén azonnal rendelkezésünkre állnak. Az órák jó hangulatban, vidáman telnek, a tanárok nyitottak, alkalmazkodnak az egyéni igényekhez. Munkájuk színvonalával, megbízhatóságukkal és a cégvezetés hozzáállásával maximálisan elégedettek vagyunk."


Szénási Szandra
Irodavezető
CREATEAM

Egyeztessen időpontot személyes konzultációra értékesítési vezetőinkkel, Bencsik Krisztinával (30/493-5195) vagy Kovács Enikővel (30/824-8697)! Elérhetőségét megadhatja az alábbi űrlapon is, és egy munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Cég neve  
Kapcsolattartó
Telefonszám
Email cím
Az Adatkezelési szabályzatot átolvastam, megértettem és azt magamra nézve elfogadottnak tekintem.

A Tudomány Nyelviskola céges nyelvoktatási üzletágának vezetősége

Légrdi Tamás Tölgyesi Zsuzsa Kiss Edó Bencsik Krisztina Antal Ildikó
Légrádi Tamás Tölgyesi Zsuzsa Kiss Edó Bencsik Krisztina Antal Ildikó
cégalapító tanulmányi igazgató tanulmányiigazgató-helyettes
Key Account Manager ügyfélkapcsolati
igazgató