Tudomány Nyelviskola

 

Ha az Ön cégének fontos, hogy olyan nyelvoktatója legyen, aki számonkérhető és használható, cégspecifikus nyelvtudást biztosít alkalmazottainak, és mindezt költséghatékony formában valósítja meg, akkor az Ön partnere a 20 éves múltra visszatekintő Tudomány Nyelviskola!

Cégre szabott nyelvtanfolyamaink segítségével kollégái el fogják érni azt a nyelvismereti szintet, ami a  külföldi partnerekkel folytatott gördülékeny kommunikációhoz elengedhetetlenül szükséges.

Több mint 80, sok éves tapasztalattal rendelkező, magyar és anyanyelvű tanárunkkal tanulhatnak nyelvet kollégái, ha a Tudomány Nyelviskolát választja.

Összeállítjuk az iparágának megfelelő szaktanfolyamot – szókincsfejlesztés, üzleti levelezés, meetingek külföldi partnerekkel, prezentáció, tárgyalás, projektmunka -, munkakörre szabott beszédszituációkat gyakorolhatnak, vagy olyan workshopokat szervezünk kollégáinak, amelyek megfelelnek az Önök igényeinek.

Mivel tanfolyamaink szervezése során szem előtt tartjuk, hogy szakembereik elfoglaltak, ezért tanáraink szívesen elmennek a cégük székhelyére, hogy akkor oktassanak, amikor a legmegfelelőbb: 07.00 óra és 22.00 óra között bármikor, vagy akár hétvégén is.

Szakmai vezetőségünk folyamatosan ellenőrzi és éves szinten négyszer képzi az oktató tanárokat annak érdekében, hogy kollégái mindig a legjobb tudásban részesüljenek a nyelvtanfolyamok révén.

A pozitív csoportdinamika és a hatékony fejlődés titka, hogy tanárainkat a résztvevő diákok értékelik, valamint tanárcserét is garantálunk, ha a csoport és a tanár nem tud jól együttműködni.

Beszámoló-rendszerünk elérhető minden vállalati partnerünk számára:
- lehetővé teszi a nyelvtanfolyam folyamatának egyszerű és egyértelmű áttekintését,
- biztosítja a diákok elégedettségének felmérését
- átláthatóvá teszi a nyelvtanfolyamra szánt keret költségvetését, ezzel biztosítva a befektetés megtérülését.

Kérjen időpontot a teljes körű nyelvi auditra!

Céges Nyelvoktatás
Főoldal
Vissza a lap
tetejére

Alpahsonic Logo - Tudomány Nyelviskola részére.

"Cégünk fő tevékenysége az import, nagyon sok külföldi partnerrel állunk kapcsolatban. A velük való kapcsolattartást kezdetben a két tulajdonos végezte. Idővel több munkatárs is csatlakozott, viszont az angol nyelv gyakorlatban való alkalmazása gondot jelentett nemcsak levelezésnél, de partnerlátogatáskor is, mivel az adott munkatárs nem tudott hatékonyan kommunikálni a beszállítóval. Ennek orvoslására kerestünk egy olyan nyelviskolát, amely beszélteti, gyakoroltatja munkatársainkat úgy, hogy olyan témákat vesznek sorra, amilyenek tárgyalási helyzetben előfordulnak. A Tudomány Nyelviskola partner volt ebben, és cégre szabott képzést tudtunk kialakítani. Munkatársaink nagyon szeretik, és nem kötelezően járnak, hanem jó érzéssel mennek az órákra. A képzés annyira megtetszett, hogy egy újabb 1/2 évre szerződni fogunk velük!"

Dimitrova Dessislava, cégtulajdonos – Alphasonic

Egyeztessen időpontot személyes konzultációra értékesítési vezetőinkkel, Bencsik Krisztinával (30/493-5195) vagy Kovács Enikővel (30/824-8697)! Elérhetőségét megadhatja az alábbi űrlapon is, és egy munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Cég neve  
Kapcsolattartó
Telefonszám
Email cím
Az Adatkezelési szabályzatot átolvastam, megértettem és azt magamra nézve elfogadottnak tekintem.

A Tudomány Nyelviskola céges nyelvoktatási üzletágának vezetősége

Légrdi Tamás Tölgyesi Zsuzsa Kiss Edó Bencsik Krisztina Antal Ildikó
Légrádi Tamás Tölgyesi Zsuzsa Kiss Edó Bencsik Krisztina Antal Ildikó
cégalapító tanulmányi igazgató tanulmányiigazgató-helyettes
Key Account Manager ügyfélkapcsolati
igazgató