Üzleti angol nyelvtanfolyam

 

Az angol nyelv ismerete ma már majdnem minden munkahelyen elvárás. Ritkább, hogy a nyelvvizsga-bizonyítvány elég lenne, inkább a valós nyelvtudás a mérvadó. Ennek ellenére nem mondhatjuk, hogy a cégvezetők maradéktalanul elégedettek lennének dolgozóik angoltudásával.

A nyelvoktatási piac jelenlegi kínálata lehetővé teszi minden cég számára, hogy nyelvoktatást biztosítson dolgozóinak, ugyanakkor nem könnyű eldönteni előre, melyik szolgáltató lesz az, amelyik angolnyelvoktatása valós fejlődést jelent majd a résztvevőknek.

Miért a Tudomány Nyelviskolát válassza?

Pontos igényfelmérést végzünk, mielőtt árajánlatot adunk nyelvoktatásra.

Ha szaknyelvi szókincset kell dolgozóinak tanulnia, közösen állítjuk össze a tananyagot.

Amennyiben munkavállalói egyes készségeit szeretné fejleszteni, kifejezetten erre szolgáló tanfolyamot, tréninget dolgozunk ki.

Amennyiben kéri, felkészítjük munkavállalóit a hatékonyabb nyelvtanulásra saját fejlesztésű tanulás-módszertani tréningünkkel.

Nyelvtanáraink nagy tapasztalattal rendelkeznek céges nyelvoktatásban, szakmai vezetés ellenőrzi és segíti munkájukat folyamatosan.

 Alkalmazkodunk igényeihez – legyen szó időpontról, helyszínről, a nyelvtanfolyamok tartalmáról, jellegéről.

Nyelvoktatásunk eredményeképp dolgozói a gyakorlatban is fogják tudni használni az angol nyelvet. Akár levelezniük, akár tárgyalniuk kell vagy prezentálni angolul, felkészítjük őket a valós nyelvi helyzetekre.

Angol nyelvű tréningjeink, tanfolyamaink óraszámát az Ön által megjelölt célokhoz igazítjuk.

Akár csoportos, akár egyéni nyelvoktatást szeretne, a legjobban velünk jár!

Lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy felmérhessük igényeit, és együtt kidolgozzuk a céljainak megfelelő angolnyelvoktatást.

 

 

Vissza a főoldalra: Kapcsolatfelvétel: Vissza a lap tetejére:
Céges nyelvoktatás Visszahívást kérek Lap tetejére

Az Ericsson Magyarország Kft. 2007 óta dolgozik a Tudomány Nyelviskolával, mint alvállalkozó. Ez alatt az 5 év alatt a nyelviskola több száz kollégánknak nyújtott angol, svéd illetve magyar nyelvi képzést, melynek minőségével, a tanárok szakmai munkájával, a szervezés megbízhatóságával és gördülékenységével nagyon elégedettek voltunk. A nyelviskola részéről egy kijelölt kapcsolattartóval dolgozunk, ami megkönnyíti az ügyintézés menetét. Cégük szolgáltatásait bátran ajánljuk leendő partnereiknek."

Korcz Nikolett, HR asszisztens, Ericsson Magyarország Kft.

Egyeztessen időpontot személyes konzultációra értékesítési vezetőinkkel, Bencsik Krisztinával (30/493-5195) vagy Kovács Enikővel (30/824-8697)! Elérhetőségét megadhatja az alábbi űrlapon is, és egy munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Cég neve  
Kapcsolattartó
Telefonszám
Email cím
Az Adatkezelési szabályzatot átolvastam, megértettem és azt magamra nézve elfogadottnak tekintem.

A Tudomány Nyelviskola céges nyelvoktatási üzletágának vezetősége

Légrdi Tamás Tölgyesi Zsuzsa Kiss Edó Bencsik Krisztina Antal Ildikó
Légrádi Tamás Tölgyesi Zsuzsa Kiss Edó Bencsik Krisztina Antal Ildikó
cégalapító tanulmányi igazgató tanulmányiigazgató-helyettes
Key Account Manager ügyfélkapcsolati
igazgató