Üzleti német nyelvtanfolyam

 

A német nyelvterületen található cégekkel való együttműködések miatt egyre több munkahelyen fontos, hogy a dolgozók némettudása a gyakorlatban is alkalmazható legyen. A megfelelő szakember megtalálása, kiválasztása vagy a német nyelvű cégekkel való partneri kapcsolatok kialakítása sokszor a nyelvtudás hiánya miatt ütközik nehézségekbe.

Köztudott, hogy Németországban, Svájcban vagy Ausztriában nem elég korrekt, megbízható cégnek lenni, fontos szempont a partnerségi viszonyok kialakításánál, hogy az itthoni cég alkalmazottai lehetőleg németül is beszéljenek.

Mit tehet Ön, hogy vállalata fejlődése ne függjön attól, talál-e a kulcsfontosságú pillanatban megfelelő tolmácsot, fordítót?

A Tudomány Nyelviskola felkészíti Önt és munkavállalóit, hogy bármely olyan országban, ahol némettudásra van szükség a sikeres társuláshoz, közös munkához, az Ön cége előnyt élvezzen már az első lépésektől kezdve.

Miért a Tudomány Nyelviskolát válassza?

Részletes igényfelmérést végzünk, mielőtt elkészítjük az árajánlatot a nyelvoktatásra.

Amennyiben szaknyelvi szókinccsel szeretnék bővíteni nyelvtudásukat, cége profiljától függően állítjuk össze a tananyagot.

Ha dolgozói egyes készségeinek fejlesztése a cél, kimondottan erre irányuló tanfolyamot, tréninget szervezünk.

Kérésére segítséget nyújtunk munkavállalóinak, hogy hatékonyabban tanuljanak nyelvet. Ehhez saját fejlesztésű tanulás-módszertani tréninget ajánlunk.

Szakmai vezetőink által folyamatosan ellenőrzött és mentorált nyelvtanáraink többéves tapasztalattal rendelkeznek a vállalati németnyelvoktatásban.

A nyelvoktatás időpontját, helyszínét, a nyelvtanfolyamok tananyagát és jellegét az Ön igényeihez igazítjuk.

Közös célunk, hogy munkatársai a mindennapi életben is megfelelő minőségben tudják használni a német nyelvet. A nyelvoktatásnak köszönhetően a levelezés, tárgyalás vagy szakmai prezentálás is gördülékenyen fog menni.

Az Ön által megjelölt célok alapján alakítjuk ki német nyelvű tréningjeink, tanfolyamaink óraszámát is.

Válasszon csoportos vagy egyéni nyelvoktatási kínálatunkból! Lépjen kapcsolatba velünk most, hogy megismerhessük igényeit, és együtt kidolgozhassuk a céljainak megfelelő németnyelvoktatást!

Vissza a főoldalra: Kapcsolatfelvétel: Vissza a lap tetejére:
Céges nyelvoktatás Visszahívást kérek Lap tetejére

Az Ericsson Magyarország Kft. 2007 óta dolgozik a Tudomány Nyelviskolával, mint alvállalkozó. Ez alatt az 5 év alatt a nyelviskola több száz kollégánknak nyújtott angol, svéd illetve magyar nyelvi képzést, melynek minőségével, a tanárok szakmai munkájával, a szervezés megbízhatóságával és gördülékenységével nagyon elégedettek voltunk. A nyelviskola részéről egy kijelölt kapcsolattartóval dolgozunk, ami megkönnyíti az ügyintézés menetét. Cégük szolgáltatásait bátran ajánljuk leendő partnereiknek."

Korcz Nikolett, HR asszisztens, Ericsson Magyarország Kft.

Egyeztessen időpontot személyes konzultációra értékesítési vezetőinkkel, Bencsik Krisztinával (30/493-5195) vagy Kovács Enikővel (30/824-8697)! Elérhetőségét megadhatja az alábbi űrlapon is, és egy munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Cég neve  
Kapcsolattartó
Telefonszám
Email cím
Az Adatkezelési szabályzatot átolvastam, megértettem és azt magamra nézve elfogadottnak tekintem.

A Tudomány Nyelviskola céges nyelvoktatási üzletágának vezetősége

Légrdi Tamás Tölgyesi Zsuzsa Kiss Edó Bencsik Krisztina Antal Ildikó
Légrádi Tamás Tölgyesi Zsuzsa Kiss Edó Bencsik Krisztina Antal Ildikó
cégalapító tanulmányi igazgató tanulmányiigazgató-helyettes
Key Account Manager ügyfélkapcsolati
igazgató